Skicka vår härliga honung som present till någon ni tycker om, som tack för senast eller kanske bara "därför att"!


Honeygram – honung den naturliga presenten

Skäm bort dina nära och kära med en riktig delikatess – vår egentillverkade KRAV-märkta honung. Honeygram är den perfekta presenten för dig som vill ge bort något unikt med en smak som sitter kvar länge. Vi levererar 3st burkar med ekologisk honung direkt till mottagaren i en fin presentförpackning för endast 139 SEK.

Naturligt goda smaker

Letar du efter något sött eller syrligt? Vår ekologiska honung finns som naturell eller smaksatt i 13 härliga smaker. Här kan du välja allt mellan choklad/pepparmint till anis. Det är helt och hållet din mottagares smaklökar som får bestämma.

Våra produkter består av 100 % naturliga råvaror. Smakerna som du känner i vår honung kommer från platserna bina har besökt och valt att pollinera. Bara en sak kan påverka smaken på honungen och det är årstiden då den tillverkas. Naturligt är alltid godare.

KRAV-märkt honung gjord med kärlek

Älskar du honung lika mycket som vi gör? Som sanna honungsexperter tillverkar vi honungen själva, från slungning fram till upptappning på burk. Vi ser över hela produktionen tills det att den skickas till mottagaren. Det här är en garanti att honungen kommer att smaka naturligt och alltid hålla absolut högsta kvalitet.

Enkelt och personligt

Vem är nästa person som får ett Honeygram från dig? Med många unika smaker att välja mellan blir presenten lika spännande varje gång du skickar den. Så hör gör du:

  • Välj tre smaker som ska ingå i presenten.
  • Skriv ett personligt hälsningsmeddelande.

Vi sköter resten och ser till att leverera redan nästa vardag eller till ett speciellt datum enligt ditt val. Skicka en naturlig present – Köp honung online hos oss!

Beställ här